- سهشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۷
- دستهبندی: گردشگری و میراث
- کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۲۱۱۵۶۳۵
- خبرنگار : ۷۱۶۳۱
- چاپ
مصر درهای موزه «ایمهوتپ» با صدها اثر تاریخی را به روی عموم مردم بازگشایی کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از آرتنت، موزه «ایمهوتپ» که اخیرا پروژه بازسازی آن به پایان رسیده و در گورستان باستانی مصر واقع شده است، سرانجام پس از ۲۱ ماه به روی عموم مردم باز شد.
این موزه که از ۶ سالن تشکیل شده است، حدود ۳۰۰ اثر تاریخی ارزشمند و خاص از جمله مجسمههای برنز و چوبی، نقابهای رنگی، ظروف بزرگ و قدیمیترین مومیایی سلطنتی جهان را شامل میشود.
یکی از مهمترین آثار این موزه، یک جفت مجسمه از «امنموپت» (Amenemopet)، کاهن اعظم معبد «موت» و همسرش است که به قرن نوزدهم میلادی بازمیگردد. برخی از عناصر معماری هرم، از جمله دیوارهای بازسازیشده و تزئینشده با آجر لعابدار سبز و آبی همچنان سالم باقی ماندهاند.
به گفته مسئولان این موزه، این آثار تاریخی از محوطهها و مقبرههای واقع در «سقاره» کشف و جمعآوری شدهاند و تاریخچه چندین دودمان سلطنتی مصر باستان را به نمایش میگذارند.
نام این موزه برگرفته از نام یک معمار مصر باستان به نام «ایمهوتپ» است که هرم پلکانی جوزر را در قرن بیستوهفتم پیش از میلاد طراحی کرد و ساخت. این موزه در سال ۲۰۰۶ به طور رسمی افتتاح شده بود. یکی از اتاقهای این موزه در حقیقت یک کتابخانه خاص است که به «ژان _ فیلیپ لاور»، مصرشناس فرانسوی اختصاص داده شده است و برخی نسخههای دستنوشته او در آن نگهداری میشود.
در ادامه تصاویر برخی از آثار تاریخی را که در «موزه ایمهوتپ» نگهداری میشود مشاهده میکنید:
انتهای پیام
- خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزانترین قیمت قیمت لحظهای برنج ایرانی در سال ۱۴۰۲ بلیط هواپیما تور استانبول خرید بلیط هواپیما موزیکفا دانلود آهنگ جدید بلیط هواپیما دانلود آهنگ خرید سرور مجازی آپ موزیک سرور مجازی ایران جمینجا خرید سی پی ارزان چت جی بی تی دانلود آهنگ مختلف موزیک خرید بلیط هواپیما سانا پرس موزیکو تماشای فیلم سایت تخصصی فیلم و سریال ماهان موزیک تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای اخبار حوزه امنیت اطلاعات خرید هاست افتتاح حساب بانکی بینالمللی مبلمان اداری ستاره پیوان قیمت میلگرد امروز قیمت تشک لیفت صورت با نخ تلویزیون شهری درب چوبی فیزیوتراپی شمال تهران
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.