صالحی امیری روز چهارشنبه در امتحان توجیح گرفتن رأی اعتماد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با چالش های بسیاری مواجه شد .
چالش هایی که حتی در صورت رأی آوردن ، می تواند فعالیت او را در مدیریت وزارتخانه با چالش های بعدی و شاید اساسی مواجه نماید .
اصولا انسانهای کمی پیدا می شوند که به هر دلیلی از حرف اولیه خود برگردند و این می تواند با همراه کردن برخی از موافقان ایشان راه را برای استیضاح وزیر باز و صنعت گرفتار گردشگری ایران زمین را با بحران های بیشتری دست به گریبان نماید .
شاید کمتر کسی هم پیدا می شد که پیش بینی می کرد که این وزارتخانه که همواره حیاط خلوت دولت ها بوده است ، اینگونه با حجم انتقاده ها علیه وزیر پیشنهادی روبرو گردد .
صالحی امیری حتما می داند که اگر با رای کم و شکننده ای وزیر گردد ، دوران سخت و حساسی را سپری خواهد کرد و اگر در انجام امور کوچکترین مشکلی بروز نماید با مشکلات مهمی همچون استیضاح توسط مجلس مواجه و ممکن است دولت مسعود را با بحران روبرو نماید .
یکی از چالش های بحث انگیز که خط مشی موفقیت ها و یا بحران های آینده خواهد بود ، قطعا انتخاب معاونان اصلی وزارتخانه است .
در کلیه حوزه های سه گانه وزارتخانه و بخصوص گردشگری ، انتخاب و انتصاب افراد سیاسی و یا ناآشنا با صنعت و بدنه گردشگری ایران می تواند فقط برای مدت بسیار کمی این کشتی آماده برای به گل نشستن را سکانداری نماید ولی باید باور داشت که باید کار را به کاردان سپرد .
این مملکت ملک طلق شخص و گروه خاصی نیست . چرا باید با انتخاب های غلط به فرصت سوزی ها ادامه داد و بعد همه آماده تکان دادن سر به نشانه تاسف برآیند.
مشکل صنعت گردشگری ایران انتخاب وزیر نیست. دلیل این همه حساسیت ها و درج ثانیه های مذاکرات مجلس در اخبار گوناگون و تلاش جهت سبقت گرفتن در ارائه اخبار مشخص نیست .
مشکل این صنعت انتخاب ها و انتصاب ها و دخالت های غلط است .
مشکل عدم توانایی وزیر در کنترل گفتار و کردار بالا دستی هاست .
مشکل تریبون هایی است که در اختیار برخی از افراد به دلایل مختلف قرار گرفته است .
مشکل جبهه بندی های سیاسی و نگاه امنیتی به حوزه گردشگری است .
مشکل آدمهایی است که هم بد حرف می زنند و هم حرف بد می زنند .
مشکل مؤمنانی هستند که به ظاهر پیشرفت ایران را می خواهند و به عمل خلاف آنرا انجام می دهند .
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ …