روزشمار سرپرستی شرکت سرمایهگذاری ایرانگردی و جهانگردی:
اول:یازدهم بهمن ۱۴۰۱ محمدمهدی انصاری بهعنوان سرپرست منصوب شد.(انصاری دارای مدرک تحصیلی علوم سیاسی بود.)
دوم:بیست و نهم اسفند ۱۴۰۱ مهدی ذوقی بهعنوان سرپرست منصوب شد.( ذوقی پیشازاین سمت، مسئولیت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران را به عهده داشت.)
سوم:پانزدهم مهرماه ۱۴۰۲ فریبا عباسی بهعنوان سرپرست منصوب شد.(عباسی ۵ سال عضو هیئتمدیره همین شرکت بوده و جزو مدیران توانمند این شرکت بوده است.)
نکته:تقریباً سه تغییر در سطح عالی مدیریتی در ۸ماه؛یعنی متوسط،کمتر از سه ماه طول عمر سرپرستی!به عبارتی هنوز حکم سرپرستی به مدیریت تغییر نکرده، تغییر میکنند.
در این مختصر قصد نداریم به تاریخ ۶۰ ساله و تاریخچه معظم و گذشته پرافتخار این مهمانسراها که اکنون با آن اسم زیبا و بامسما به اسم هتل اداره میشوند اشاره نماییم.ولی چرا باید این گروه زنجیرهای خدمات اقامتی و پذیرایی کشور با بیش از ۵۰ هتل و مرکز اقامتی و دیگر مراکز سیاحتی و خدماتی در سراسر ایران، اینگونه راهبری شوند؟
چه کسی و یا کسانی در خصوص انتخاب و انتصاب مدیران قبلی با آن تحصیلات و سوابق مسئول بودهاند؟هزینه این انتصابات و تغییرات از کجا پرداخت میشود؟چرا وزیر با این نوع انتصابات که می تواند به سرمایه ملی لطمه وارد نماید برخورد نمی کند؟به نظر می رسد که باید یکبار برای همیشه تکلیف این سرمایه ملی توسط سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهوضوح مشخص شود.
از سوی دیگر، تغییر چند باره رئیس صندوق بازنشستگی کشوری، از اسکندری به ترکی و حالا مسکنی به عنوان سازمان تصمیم گیر در تعیین مدیریت شرکت مذکور می تواند به دومینوی این تغییرات دامنه زند.
احتمالاً افتادن این دومینوهای پیدرپی با برخی از شایعات سفر یکروزه وزیر رفاه و هیئت همراه به هتل ایرانگردی و جهانگردی گرگان بیارتباط نباشد.
گرچه وزارتخانه مربوطه تمام این شایعات را تکذیب نمود ولیکن گویا سفر یکروزه وزیر و همراهان به گرگان محلی شد که ذوقی نتوانست ذوق به خرج دهد و هتل تحت امر تصمیم گرفت بار مشکلات مالی و یا شاید مشکلات دیگر را بر سر وزارتخانه آوار نماید.
غافل از آنکه اول خود زیر آوار خواهد ماند.
.