• امروز : شنبه - ۲۰ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 8 February - 2025
0

شاهد افول سرمایه اجتماعی در ۱۰ سال گذشته بوده‌ایم

  • کد خبر : 67515
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸

شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۳ دسته‌بندی: همدان کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۱۸۱۲۷۵۴ خبرنگار : ۵۰۵۹۰ چاپ ایسنا/همدان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اعلام کرد: در تلاش هستیم شورای فرهنگ عمومی به کانون مسأله‌محور و زیست‌بوم‌محور تبدیل و مسائل باید متناسب با محل تصمیم‌گیری، اجرا و تصویب شود.
سیدمجید امامی شنبه ۱۸ آذر در نخستین گردهمایی شوراهای فرهنگ عمومی استان همدان، با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی ابزاری خوب برای حکمرانی فرهنگی، تحقق ارزش‌های ایرانی، اسلامی و انقلابی است، اظهار کرد: سه رویکرد در شورای فرهنگ عمومی وجود دارد و دبیرخانه باید این رویکردها را دنبال می‌کرد اما تا زمانی که دبیرخانه اصلاح نشود هیأت رئیسه و اعضای شورا نمی‌توانند نقش خوبی ایفا کنند و نیازمند تلاش بیشتر هستیم.
وی با بیان اینکه شاهد افول سرمایه اجتماعی بوده‌ایم، تصریح کرد: متأسفانه در ۱۰ سال گذشته شاهد افول سرمایه اجتماعی بوده‌ایم که باید برنامه‌ها در محور نشاط استان و شهرستان‌ها به صورت مسأله‌محور جلو برود و براساس مقیاس استان وضعیت ارزش‌ها، رفتارهای فرهنگی و شرایط مختلف بررسی شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور توضیح داد: مرکز رصد آم..

  • شنبه / ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۱۸۱۲۷۵۴
  • خبرنگار : ۵۰۵۹۰
  • چاپ

ایسنا/همدان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اعلام کرد: در تلاش هستیم شورای فرهنگ عمومی به کانون مسأله‌محور و زیست‌بوم‌محور تبدیل و مسائل باید متناسب با محل تصمیم‌گیری، اجرا و تصویب شود.

سیدمجید امامی شنبه ۱۸ آذر در نخستین گردهمایی شوراهای فرهنگ عمومی استان همدان، با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی ابزاری خوب برای حکمرانی فرهنگی، تحقق ارزش‌های ایرانی، اسلامی و انقلابی است، اظهار کرد: سه رویکرد در شورای فرهنگ عمومی وجود دارد و دبیرخانه باید این رویکردها را دنبال می‌کرد اما تا زمانی که دبیرخانه اصلاح نشود هیأت رئیسه و اعضای شورا نمی‌توانند نقش خوبی ایفا کنند و نیازمند تلاش بیشتر هستیم.

وی با بیان اینکه شاهد افول سرمایه اجتماعی بوده‌ایم، تصریح کرد: متأسفانه در ۱۰ سال گذشته شاهد افول سرمایه اجتماعی بوده‌ایم که باید برنامه‌ها در محور نشاط استان و شهرستان‌ها به صورت مسأله‌محور جلو برود و براساس مقیاس استان وضعیت ارزش‌ها، رفتارهای فرهنگی و شرایط مختلف بررسی شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور توضیح داد: مرکز رصد آمار مسائل مختلف را به صورت میدانی بررسی می‌کند و در حال حاضر با محوریت پوشاک در حال تکمیل پرسشنامه است که این مرکز می‌تواند در بررسی مسائل استان در اختیار شورای فرهنگ عمومی باشد.

وی اضافه کرد: به گفته رئیس جمهور، شورای فرهنگ عمومی از ظرفیت‌ها و بودجه خود استفاده کند و مسائل و کارها را پیش ببرد و بعد در انتظار بودجه کشوری باشد چرا که اعتبارات برنامه دولت نسبت به سال‌های گذشته محدودتر شده و باید حکمرانی نوین فرهنگی داشته باشیم و برای مسائل نیاز به گفتمان‌سازی داریم.

امامی با بیان اینکه باید گفتمان فرهنگی خانواده تقویت شود، مطرح کرد: با فعالیت‌های مختلف می‌توانیم بخشی از بار سنگین تقویت فرهنگ خانواده را بر دوش داشته باشیم و با گفتمان‌سازی مسائل مختلف فرهنگ خانواده را تقویت و بررسی کنیم.

استاندار همدان نیز اظهار کرد: اقدامات بسیار ارزشمندی در راستای فرهنگ عمومی، سند قرآنی و سند فرهنگی تدوین شده و اصول اساسی حاکم بر سند فرهنگی موضوع هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی، نهاد خانواده و سبک زندگی و ساماندهی جبهه‌های جامعه با رویکرد تربیت نیروی انسانی کارآمد است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۷۰ مبنی بر اینکه دشمن در حال مهندسی فرهنگی است، تصریح کرد: به دنبال شناسایی مقصر نیستیم، همه ما در این بی‌توجهی و غفلت سهم داریم، دشمن برای اینکه بتواند بهره‌برداری حداکثری کند می‌گوید همه دنیا باید مثل من فکر کنند بنابراین از ابزار سینما، هنر و فرهنگ، ماهواره و در حال حاضر از اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کند و ستون پنجم دشمن است.

قاسمی‌فرزاد افزود: دشمن در جیب ما و خانواده ما حضور دارد و اگر فکر اساسی برای آن نداشته باشیم در چند سال آینده وضعیت بدتری خواهیم داشت چرا که علما در طول ۱۴۰۰ سال توانستند با زجر، زندان و سیاه‌چال دین اسلام را با طراوتی که بر پیامبر اسلام نازل شد، نگهداری کنند و طی ۱۰۰ سال اخیر که دشمنان در حال طراحی و برنامه‌ریزی هستند، نباید بنشینیم و نگاه کنیم.

وی با بیان اینکه باید با خلق نیک برنامه‌ها را جلو ببریم، تصریح کرد: علما در گذشته پول نداشتند اما خلق نیکوی آنها باعث شده بود محبوبیت خاصی داشته باشند بنابراین باید با خلق نیکو و رفتار حسنه راهنمایی و برنامه‌ریزی کنیم و جاذبه در حد اعلاء و دافعه در حد ضرورت داشته باشیم.

استاندار با بیان اینکه اشراف اطلاعاتی برای جلوگیری از حوادث تضمینی و کافی نیست، مطرح کرد: باید همه تلاش خود را به‌کار گیریم تا محتوای مجازی در دست خودمان باشد، آنچه که ضربات اساسی می‌زند همین جاست و دشمن با برنامه‌ریزی‌های خود ما را دچار خودسانسوری و خودکم‌بینی کرده که باید جلوی آن گرفته شود، اقدامات بسیار خوبی در طول این سال‌ها انجام شده اما همه اعراض از عنوان آن دارند.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه دشمن از پیشرفت ما می‌ترسد، اضافه کرد: دشمن از این همه علم و پیشرفت طی سال‌های گذشته می‌ترسد و ما باید جهاد تبیین داشته باشیم به طوری که در زمان ساخت پهپادها، دشمن عنوان کرد آنها مقوایی هستند اما از فروش آنها هراس دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
لینک کوتاه : https://hoteljar.ir/?p=67515

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نماد

نماد

<script>” title=”<script>
<script>

برچسب ها
اجتماعی > حقوقی و قضایی استان ها > آذربایجان شرقی استان ها > اصفهان استانها > تهران استانها > خراسان جنوبی استان ها > خراسان رضوی استان ها > خراسان شمالی استان ها > خوزستان استانها > خوزستان استان ها > زنجان استان ها > سمنان استانها > سمنان استان ها > فارس استان ها > قم استان ها > لرستان استان ها > مازندران استان ها > مرکزی استان ها > همدان استان ها > کردستان استان ها > کرمان استان ها > گلستان استان ها > گیلان سیاست > احزاب و تشکلها سیاست > امنیتی و دفاعی سیاست > دولت سیاست > رهبری سیاست > سایر سیاست > سیاست خارجی سیاست > مجلس سیاسی > دولت سیاسی > سیاست داخلی سیاسی > مجلس عکس > خبری عکس > دریافتی فرهنگی و هنری > ادبیات و کتاب فرهنگی و هنری > تجسمی و موسیقی فرهنگی و هنری > دین و اندیشه فرهنگی و هنری > رسانه فرهنگی و هنری > سینما و تئاتر فرهنگی و هنری > فرهنگ حماسه فرهنگی و هنری > فرهنگ عمومی فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث فیلم > سیاست ویدئو > خبر ویدئو > گزارش