سه وزیر ، سه نگاه
علیاصغر مونسان در شهریورماه ۱۳۹۸ با ۱۶۳ رأی از ۲۵۵ رأی نمایندگان حاضر در مجلس، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شد. مونسان کارشناسی مهندسی عمران را خوانده و سوابق عمدهای در حوزه صنعت ساختمان داشته و از جریان اصلاحات بود که ارتباط زیادی با حسن روحانی رئیسجمهور وقت داشت.
عزتالله ضرغامی در مرداد ۱۴۰۰ با ۲۶۲ رأی از ۲۸۶ رأی نمایندگان حاضر در مجلس، بهعنوان وزیر منصوب و دارای سوابق عمدهای در حوزه فرهنگ و صداوسیما بود. او هم کارشناسی مهندسی عمران خوانده بود. جریان سیاسی مشخصی در او هویدا نبود. بیشتر اصولگرایی اصلاحطلب بود. او ارتباطات بسیار خوبی در دولت سید ابراهیم رئیسی داشت.
سید رضا صالحی امیری در مردادماه ۱۴۰۳ با ۱۶۸ رأی از ۲۸۸ رأی نمایندگان حاضر در مجلس، بر صندلی ارگ آزادی تکیه داد. صالحی امیری در دوره کارشناسی از اسلاف خود متمایز و مشق سیاست و علوم سیاسی خوانده بود. او اصلاحطلبی است که در حزب اعتدال و توسعه، اعتدالگرایی را تمرین کرده و با حسن روحانی و همچنین مسعود پزشکیان ارتباطات نزدیکی دارد.
هتلجار در نظر دارد که دیدگاههای هر سه وزیر را بهتدریج مورد ارزیابی قرار داده تا شاید مسیر روشنی برای فردای ایران رقم خورده شود.
در این قسمت:تشکیل شوراهامونسان فقط تشکیل شورای صنایعدستی را اعلام و خبری از شوراهای دیگر تشکیلشده توسط او در دسترس نیست. ضرغامی هم گویا چندان به تشکیل شوراها اعتقاد نداشت و در طول دوره وزارت فقط به تشکیل شورای راهبردی دانشجویی اقدام نمود؛ اما صالحی امیری در یک گام فراتر و روبهجلو، از ایجاد شورای راهبردی با حضور برخی از افراد خاص خبر داد.صالحی امیری در اولین جلسه این شورا از پایان فردگرایی و نیاز به گفتمان سازی صحبت کرد . شش جلسه از این شورا گذشت و جستجوها از نتایج این نشست ها فقط محدود به انبوه عکس هایی بود که از حاضران در جلسه با ژست های مختلف در سایت ها درج شده است . البته اگر نتایج این شورای راهبردی و خروجی های آن فقط گفتگو و توسعه گفتمان بوده و نشست فقط به منظور نشست است که راه به منزل مقصود نیست . شاید الان موقع ایستادن است ، با این وضعیت حال حاضر ، که همه فعالان بخش خصوصی گردشگری و هتلداری نشسته اند ، امید به شماست که بایستید.