• امروز : یکشنبه - ۱۵ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 6 September - 2026
24

رویداد ملی کارآفرینی “پته سیرجان” به کار خود پایان داد

  • کد خبر : 65355
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۹:۵۱

چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۴ دسته‌بندی: کرمان کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۱۵۱۰۸۸۹ خبرنگار : ۵۰۱۸۹ چاپ ایسنا/کرمان رویداد ملی کارآفرینی پته سیرجان با حضور معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان به کار خود پایان داد.
سعید شاهرخی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان پیش از ظهر امروز ۱۵ آذرماه در آیین اختتامیه رویداد ملی کارآفرینی “پته سیرجان” بیان کرد: وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یک مجموعه فرهنگی، علمی و پژوهشی است و این رویداد نیز فرهنگی، علمی و پژوهشی است.
وی مسئله‌یابی را یکی از ارکان مهم موفقیت در اقدامات دانست و اظهار کرد: در جامعه علمی و عملی برای موفقیت باید نگاه نقادانه، تحلیل گونه و اثرگذار با هدف حل مسئله داشته باشیم.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان از نقش بخش خصوصی در دستیابی به اهداف برای انجام هر اقدامی سخن گفت و افزود: باید برنامه‌ریزی لازم داشته باشیم و برنامه محور پیش برویم.
به گزارش ایسنا، نجم الدینی مدیر اجرایی رویداد ملی کارآفرینی پته سیرجان نیز در این آیین گفت: تش..

  • چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۱۵۱۰۸۸۹
  • خبرنگار : ۵۰۱۸۹
  • چاپ

ایسنا/کرمان رویداد ملی کارآفرینی پته سیرجان با حضور معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان به کار خود پایان داد.

سعید شاهرخی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان پیش از ظهر امروز ۱۵ آذرماه در آیین اختتامیه رویداد ملی کارآفرینی "پته سیرجان" بیان کرد: وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یک مجموعه فرهنگی، علمی و پژوهشی است و این رویداد نیز فرهنگی، علمی و پژوهشی است.

وی مسئله‌یابی را یکی از ارکان مهم موفقیت در اقدامات دانست و اظهار کرد: در جامعه علمی و عملی برای موفقیت باید نگاه نقادانه، تحلیل گونه و اثرگذار با هدف حل مسئله داشته باشیم.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان از نقش بخش خصوصی در دستیابی به اهداف برای انجام هر اقدامی سخن گفت و افزود: باید برنامه‌ریزی لازم داشته باشیم و برنامه محور پیش برویم.

به گزارش ایسنا، نجم الدینی مدیر اجرایی رویداد ملی کارآفرینی پته سیرجان نیز در این آیین گفت: تشویق جوانان به سمت هنرهای سنتی، معرفی هنرهای سنتی و جذب گردشگری و … از اهداف این رویداد است.

وی با بیان این مطلب که رویداد ملی کارآفرینی پته سیرجان در بخش اقتصادی، دانش آموزی و علمی برگزار شده است، تصریح کرد: در بخش هنری ۱۲۱۶ اثر از ۷۴۳ هنرمند و ۲۶۰ دانش آموز به دبیرخانه ارسال شده است.

نجم الدینی ادامه داد: آثار ارسالی به بخش اقتصادی ۶۳ رزومه و ۷۴ ایده کسب و کار به رویداد راه یافته‌اند و همچنین به بخش علمی شش کتاب و ۱۴ مقاله ارسال شده است.

وی تاسیس شرکت تعاونی با مشارکت ذینفعان پته و تاسیس باشگاه پته دوزان را از جمله نتیجه مورد نظر از برگزاری این رویداد برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
لینک کوتاه : https://hoteljar.ir/?p=65355

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.