• امروز : سه شنبه - ۲۰ مرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 11 August - 2026
5

دیدار تعدادی از بازیگران با جمشید شاه‌محمدی

  • کد خبر : 36915
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰

دوشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۲ / ۲۱:۲۹ دسته‌بندی: سینما و تئاتر کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۱۷۱۱۸۶۲ خبرنگار : ۷۱۰۹۱ چاپ هیات مدیره انجمن بازیگران سینما به بهانه سالروز تولد جمشید شاه‌محمدی به دیدار این بازیگر قدیمی رفتند.
به گزارش ایسنا، انجمن بازیگران خانه سینما در متنی که در اختیار این خبرگزاری قرار داده آورده است: “در این دیدار فریبا کوثری ، حبیب دهقان نسب، علی دهکردی و پژمان بازغی طبق قراری که از چند روز پیش هماهنگ شده بود به دیدار این بازیگر قدیمی رفتند.
شاه‌محمدی در ابتدا و با اندوه و غم بسیار درگذشت آتیلا پسیانی عزیز را خدمت همکاران و خانواده ایشان تسلیت گفتند و در ادامه پیشنهاد دادند که انجمن صنفی بازیگران سینما گهگاهی و حتی بدون مناسبت از همکاران دعوت کند تا با یکدیگر دیداری داشته و احوالی از هم بپرسند که این پیشنهاد مورد استقبال و در دستور کار قرار گرفت.”
جمشید شاه‌محمدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران متولد ۱۹ مهر ۱۳۱۶ در دهه‌ چهل برای تحصیل بازیگری به آمریکا رفت و پس از چند سال به ایران بازگشت و به تدریس در دانشگاه‌های هنری و کار در وزارت فرهنگ و هنر مشغول شد. این بازیگر از سال ۶۴ در زم..

  • دوشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۲ / ۲۱:۲۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۱۷۱۱۸۶۲
  • خبرنگار : ۷۱۰۹۱
  • چاپ

هیات مدیره انجمن بازیگران سینما به بهانه سالروز تولد جمشید شاه‌محمدی به دیدار این بازیگر قدیمی رفتند.

به گزارش ایسنا، انجمن بازیگران خانه سینما در متنی که در اختیار این خبرگزاری قرار داده آورده است: "در این دیدار فریبا کوثری ، حبیب دهقان نسب، علی دهکردی و پژمان بازغی طبق قراری که از چند روز پیش هماهنگ شده بود به دیدار این بازیگر قدیمی رفتند.

شاه‌محمدی در ابتدا و با اندوه و غم بسیار درگذشت آتیلا پسیانی عزیز را خدمت همکاران و خانواده ایشان تسلیت گفتند و در ادامه پیشنهاد دادند که انجمن صنفی بازیگران سینما گهگاهی و حتی بدون مناسبت از همکاران دعوت کند تا با یکدیگر دیداری داشته و احوالی از هم بپرسند که این پیشنهاد مورد استقبال و در دستور کار قرار گرفت."

جمشید شاه‌محمدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران متولد ۱۹ مهر ۱۳۱۶ در دهه‌ چهل برای تحصیل بازیگری به آمریکا رفت و پس از چند سال به ایران بازگشت و به تدریس در دانشگاه‌های هنری و کار در وزارت فرهنگ و هنر مشغول شد. این بازیگر از سال ۶۴ در زمینه‌ی بازیگری و تهیه کنندگی سینما فعالیت خود را ادامه داد. هنرنمایی در بیش از ۲۵ فیلم سینمایی و ده ها اثر نمایشی تلویزیونی حاصل سال‌ها هنرمندی او است.
انجمن صنفی بازیگران سینما در پایان برای این هنرمند آرزوی طول عمر همراه با عزت و سلامتی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
لینک کوتاه : https://hoteljar.ir/?p=36915

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.