- دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۶
- دستهبندی: دین و اندیشه
- کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۲۰۱۴۵۰۸
- خبرنگار : ۷۱۴۶۱
- چاپ
تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع) گفت: اگر بخواهیم تنگ نظری کنیم و روی مواضع خودمان باشیم نمیتوانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم و باید این موضوع را کنار بگذاریم و با مردم جهان وارد مکالمه و حق را بگوییم.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام قاضی عسکر -تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع)- پیش از ظهر امروز دوشنبه (۲۰آذرماه) در آیین نکوداشت نیم قرن خدمات علمی، ادبی و تقریبی محمدعلی آذر شب -محقق، مترجم و ادیب برجسته معاصر- که با حضور شخصیت های دینی و علمی در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی برگزار شد با بیان اینکه آشنایی من با مرحوم آذرشب در حدود چهار دهه است، اظهار کرد: در این مدت ایشان یکی از شخصیتهای برجسته علمی و تقریبی جمهوری اسلامی بوده و هست.
وی ادامه داد: در قرآن وقتی می نگریم و رسالت پیامبر(ص) را مییبنیم شاهد هستیم که رسالت پیامبر(ص) بینالمللی بوده و مخاطب دین اسلام تمام مردم دنیا هستند. غیر از برخی از شخصیتهایی که در طول تاریخ داشتیم و نگاه فراملی و بین اللمللی داشتهاند اما در زمان حاضر کمتر روی این موضوع کار کرده و برای آن برنامهریزی نداشتهایم.
تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع) خاطرنشان کرد: دغدغه من این است که چرا حوزه عملیه افرادی را تربیت نکرده که بتوانند در تمام مجامع جهانی باشند و پیام و مذهب اهلبیت(ع) را به جهانیان منتقل کنند.
قاضی عسکر خاطرنشان کرد: مرحوم تسخیری یک شخصیت فقیه و اصولی بودند و فلسفه را میدانستند، نگاه بیناللمللی داشته و هر کجا رفتند اثر گذار بودند، اما چند نفر چهره این چنینی داشتهایم، استاد اذرشب یکی از این چهرهها هستند و شاهد تاثیرگذاری ایشان بودهام.
وی افزود: ایشان از نظر علمی و زبان عربی و همچنین در موضوعات مختلف تاثیر زیادی بر جهان اسلام داشتهاند، یکی از راههای نفوذ بحث شعر و ادبیات است که استاد اذرشب در این حوزه فعال بودند. همچنین در حوزه رایزنهای فرهنگی هم فعال و یک انسان فرهیخته با ۶۰ تالیف اثرگذار در حوزه های مختلف به سمار میرفتند که دهها مقاله برای مسائل مختلف ارائه دادهاند.
تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع) یادآور شد: اگر بخواهیم تنگ نظری کنیم و روی مواضع خودمان باشیم نمیتوانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم و باید این موضوع را کنار بگذاریم و با مردم جهان وارد مکالمه شویم و حق را بگوییم.
وی در پایان گفت: نگاه اسلام به علم، علما و دانشمندان یک نگاه ارزشمندی است. امام سجاد(ع) در حدیثی با اشاره به مقام استاد و حق استاد بر شاگرد می فرمایند «شاگرد باید به استاد احترام بگذارد و با وقار و همراه با عمل باشد، همچنین شاگرد باید با تمام توان متوجه استاد بوده و صدای خود را در مجلسی که استاد است بلند نکند و حتی با کسی صحبت و غیبت کسی را نکند».
انتهای پیام
- خرید اینترنتی برنج ایرانی با ارزانترین قیمت قیمت لحظهای برنج ایرانی در سال ۱۴۰۲ بلیط هواپیما تور استانبول خرید بلیط هواپیما موزیکفا دانلود آهنگ جدید بلیط هواپیما دانلود آهنگ خرید سرور مجازی آپ موزیک سرور مجازی ایران جمینجا خرید سی پی ارزان چت جی بی تی دانلود آهنگ مختلف موزیک خرید بلیط هواپیما سانا پرس موزیکو تماشای فیلم سایت تخصصی فیلم و سریال ماهان موزیک تعمیر درب اتوماتیک شیشه ای خرید کاغذ دیواری ارزان اخبار حوزه امنیت اطلاعات خرید هاست افتتاح حساب بانکی بینالمللی مبلمان اداری ستاره پیوان قیمت میلگرد امروز قیمت تشک
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.