• امروز : یکشنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 23 June - 2024
1

آموزه های هتلی

  • کد خبر : 721
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۷
گریدون: سرویس دهی در شبها بیشتر و بسیار گرانقیمت است فلمبه کردن (آتش زدن) غذا در حضور مهمان خاص این روش می باشد. روش بومی سنتی:در این روش هیچ قانون و قاعده خاصی وجود ندارد. بوفه: نوع غربی روش روسی است: با هماهنگی نماینده آشپز خانه و مدیر جشن و ضیافت میز بوفه مرتباً شارژ می شود

انواع روش های پذیرایی سر میز میهمان

   روش بشقابی (Plate Service)

روش انگلیسی  (Silver Service)

روش فرانسوی(French Service)

روش روسی  (Russian Service)

روش گریدون (Griduen Service)

روش بومی و سنتی (Traditional Service)

روش بوفه (Buffet Service)

روش چینی (Chins service)

  روش بشقابی : اصطلاحاً به روش چلوکبابی نیز معروف شده  ودر رستورانهای سطح متوسط و پایین تر از آن دیده می شود.

  انگلیسی: دستمال سفید و مرتبی روی ساق دست چپ همراه با ادای احترام قرار داده و غذا با دست راست ریخته می شود

  فرانسوی: دست راست به حالت احترام پشت کمر و از سمت چپ جلوی مهمان غذا را آورده تا هر چقدر تمایل دارد غذا بردارد

در فرانسوی و انگلیسی روش ترکیبی بشقابی + انگلیسی و فرانسوی نیز داریم یعنی غذای اصلی بشقابی و سبزیجات و دور چین ها به طور تشریفاتی سرو می شود

روسی: بیش از حد نیاز و در دیسهای بزرگ و غالباً بصورت کامل و درسته غذا تزئین شده و در وسط میز یا سفره گذاشته می شود و مهمانان به میل و اراده خودشان به هر میزان که علاقمند باشند از غذا میل می کنند.

گریدون: سرویس دهی در شبها بیشتر و بسیار گرانقیمت است فلمبه کردن (آتش زدن) غذا در حضور مهمان خاص این روش می باشد.

روش بومی سنتی:در این روش هیچ قانون و قاعده خاصی وجود ندارد.

بوفه: نوع غربی روش روسی است: با هماهنگی نماینده آشپز خانه و مدیر جشن و ضیافت میز بوفه مرتباً شارژ می شود

روش نیم بوفه: مجموع روش بوفه و پلیت سرویس می باشد به این صورت که غذاها بشقابی سرو شده و پیش غذاها، دسرها و دورچین ها به روش بوفه سرویس دهی می شود

سلف سرویس: از جهاتی شبیه به روش بوفه است ولی در این روش بخشی از خدمات توسط خود مشتری و یا مهمان صورت می گیرد. ولی از لحاظ اجرایی و هم کاربردی با بوفه تفاوت قابل توجهی دارد

روش چینی: برنج رابه صورت کاملا کته و سفت تهیه کرده ودر ظرفهای کوچک خوراکهایی اورده شده و در صورت استفاده مهمان میز دوباره سرویس دهی میشودودراین صورت هزینه هر کدام از خوراکهایی که مهمان میل کرده محاسبه میشود.

 

نویسنده :حمید شریفی

لینک کوتاه : https://hoteljar.ir/?p=721

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نماد

نماد


برچسب ها
اجتماعی > حقوقی و قضایی استان ها > آذربایجان شرقی استان ها > اصفهان استانها > تهران استانها > خراسان جنوبی استان ها > خراسان رضوی استان ها > خراسان شمالی استان ها > خوزستان استانها > خوزستان استان ها > زنجان استان ها > سمنان استانها > سمنان استان ها > فارس استان ها > قم استان ها > لرستان استان ها > مازندران استان ها > مرکزی استان ها > همدان استان ها > کردستان استان ها > کرمان استان ها > گلستان استان ها > گیلان سیاست > احزاب و تشکلها سیاست > امنیتی و دفاعی سیاست > دولت سیاست > رهبری سیاست > سایر سیاست > سیاست خارجی سیاست > مجلس سیاسی > دولت سیاسی > سیاست داخلی سیاسی > مجلس عکس > خبری عکس > دریافتی فرهنگی و هنری > ادبیات و کتاب فرهنگی و هنری > تجسمی و موسیقی فرهنگی و هنری > دین و اندیشه فرهنگی و هنری > رسانه فرهنگی و هنری > سینما و تئاتر فرهنگی و هنری > فرهنگ حماسه فرهنگی و هنری > فرهنگ عمومی فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث فیلم > سیاست ویدئو > خبر ویدئو > گزارش