• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
8
آفت های صنعت گردشگری کشور

آفت های صنعت گردشگری کشور

  • کد خبر : 82830
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳

مانع های اساسی در بهبود وضعیت برای بهبود وضعیت گردشگری یک کشور کارهای زیادی می‌توان کرد .از تولید انبوه بخشنامه‌ها ، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها گرفته تا دیدوبازدید شهرهای داخلی و کشورهای خارجی ، از سخنرانی در جلسات عریض و طویل گرفته تا خوردن صبحانه و ناهار کاری ، از افتتاح هتل‌های خاص گرفته تا ملاقات […]

مانع های اساسی در بهبود وضعیت

برای بهبود وضعیت گردشگری یک کشور کارهای زیادی می‌توان کرد .از تولید انبوه بخشنامه‌ها ، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها گرفته تا دیدوبازدید شهرهای داخلی و کشورهای خارجی ، از سخنرانی در جلسات عریض و طویل گرفته تا خوردن صبحانه و ناهار کاری ، از افتتاح هتل‌های خاص گرفته تا ملاقات با برخی خواص ، از انتصاب‌های محیرالعقول گرفته تا انتخاب‌های سفارشی ، از … تا … .

ولی مطمئن باشید هیچ‌کدام از این موارد دردی را دوا نخواهد کرد . چون اگر می‌کرد که تا حالا کرده بود!.

پا گذاشتن جای پای اسلاف و حرکت در همان مسیر ( ولی پرزرق‌وبرق تر ) ، به همان مقصد خواهد رسید که دیگران رسیدند .به معنی واقعی کلمه ، هیچ !

برای کارهای بزرگ به آدم‌های بزرگ نیاز هست .وگرنه داستان همین خواهد بود که هست. ‌

 انتخاب و انتصاب‌های اشتباه و چاپلوسانه ، مثال خودرویی است که چهارچرخ پنچر ، موتور کامل سوخته و در گل گیرکرده و برخی بدون گواهینامه، با ژست راننده حرفه‌ای پشت فرمان نشسته و فرمان می‌پیچانند و سر از پنجره خودرو بیرون آورده و با لب و دهان مبارک ، فقط بوق می‌زنند ! بعضاً مانند همان صادق بوقی ، یک‌شبه معروف هم می‌شوند .

این‌ها که فقط می‌پیچانند و فقط بوق می‌زنند ، آفت صنعت گردشگری ایران هستند .

این صنعت سیاست بردار و جای رفیق‌بازی نیست . اسمش و کارش قشنگ است ولی ماهیت سخت ، پراسترس و طاقت‌فرسایی برای مجریان آن دارد.

اتمام برنامه هفتم توسعه حدوداً ۴٫۵ سال دیگر است . قرار است به قول سید رضا صالحی امیری وزیر گردشگری  ایران میزبان ۱۵ میلیون گردشگر شود . ابزار رسیدن به این آمار را افزایش ۵۰۰ هتل در این دوره پیش‌بینی نموده است .

حال سؤال این است که برفرض صحت آمار و اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت برای ساخت و تشویق سرمایه‌گذاری در این حوزه ، پیش‌بینی‌شده است که چقدر نیروی انسانی ماهر برای این اتفاق میمون موردنیاز است .

طبق گفته‌های کارشناسان اقتصاد، به ازای هر ۶ نفر گردشگر ورودی، یک شغل ایجاد می‌شود. یعنی ۱۵ میلیون گردشگر ورودی نیازمند ایجاد اشتغال برای  ۲٫۵ میلیون نفر می‌باشد . آیا این ظرفیت وجود دارد؟

آیا خبردارید که هم‌اکنون صنعت هتلداری ایران از کمبود نیروی انسانی در مضیقه است ؟ چرا وقتی حرف از توسعه گردشگری می‌شود فقط به ساختمان و سرمایه‌گذار و دادن تسهیلات می‌اندیشید ؟

چه برنامه‌ای عملیاتی ( نه جزوه و سخنرانی ) برای تقویت نیروی انسانی وجود دارد؟خبردارید که در مهم‌ترین دانشگاه هتلداری ایران ، فقط تا سطح کارشناسی دانشجو وجود دارد؟ خبردارید که درصد بااهمیتی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان هتلداری ایران ، جذب هتل‌ها نمی‌شوند ؟

باید اول چاه را کند ، بعد سراغ مناره رفت !

 

 

لینک کوتاه : https://hoteljar.ir/?p=82830

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نماد

نماد

<script>” title=”<script>
<script>

برچسب ها
اجتماعی > حقوقی و قضایی استان ها > آذربایجان شرقی استان ها > اصفهان استانها > تهران استانها > خراسان جنوبی استان ها > خراسان رضوی استان ها > خراسان شمالی استان ها > خوزستان استانها > خوزستان استان ها > زنجان استان ها > سمنان استانها > سمنان استان ها > فارس استان ها > قم استان ها > لرستان استان ها > مازندران استان ها > مرکزی استان ها > همدان استان ها > کردستان استان ها > کرمان استان ها > گلستان استان ها > گیلان سیاست > احزاب و تشکلها سیاست > امنیتی و دفاعی سیاست > دولت سیاست > رهبری سیاست > سایر سیاست > سیاست خارجی سیاست > مجلس سیاسی > دولت سیاسی > سیاست داخلی سیاسی > مجلس عکس > خبری عکس > دریافتی فرهنگی و هنری > ادبیات و کتاب فرهنگی و هنری > تجسمی و موسیقی فرهنگی و هنری > دین و اندیشه فرهنگی و هنری > رسانه فرهنگی و هنری > سینما و تئاتر فرهنگی و هنری > فرهنگ حماسه فرهنگی و هنری > فرهنگ عمومی فرهنگی و هنری > گردشگری و میراث فیلم > سیاست ویدئو > خبر ویدئو > گزارش