در قسمت نهم از آموزش زبان انگلیسی تخصصی رشته هتلداری به معرفی بخشی دیگر از واژگان و اصطلاحات رایج در کافیشاپها میپردازیم. اطلاعات این بخش را نیز جناب آقای "حمید شریفی"، کارشناس هتلداری و مدیر هتل "فراز" مشهد در اختیار ما قرار دادهاند. با پایگاه خبری هتلجار همراه باشید.
پایگاه خبری هتلجار - در قسمت نهم از آموزش زبان انگلیسی تخصصی رشته هتلداری به معرفی بخشی دیگر از واژگان و اصطلاحات رایج در کافیشاپها میپردازیم. اطلاعات این بخش را نیز جناب آقای "حمید شریفی"، کارشناس هتلداری و مدیر هتل "فراز" مشهد در اختیار ما قرار دادهاند. با پایگاه خبری هتلجار همراه باشید.
Short: سرو اسپرسو در فنجان با گنجایش ۲۴۰میلیلیتر
Tall: فنجان با گنجایش 12 اونس یا ۳۶۰میلیلیتر
Triple: سه شات اسپرسو ( غلیظتر از دبل )
Shot: اولین چکیده خارج شده از دستگاه اسپرسو شامل ۳۰ میلیلیتر یا یک اونس اسپرسو
Single: اسپرسو تهیه شده از یک شات
Skinny: سفارش لاته با شیر کمچرب
Skinny harmless: سفارش لاته با شیر کمچرب و اسپرسوی بدون کافئین
Unleaded: قهوه بدون کافئین
With legs یا with wings: فنجان دارای دسته
With room: سفارش سرو قهوه جهت جای گذاردن فضای کافی در بالای لیوان برای افزودن خامه