کد خبر: ۱۳۷۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
در قسمت نهم از آموزش زبان انگلیسی تخصصی رشته هتلداری به معرفی بخشی دیگر از واژگان و اصطلاحات رایج در کافی‌شاپ‌ها می‌پردازیم. اطلاعات این بخش را نیز جناب آقای "حمید شریفی"، کارشناس هتلداری و مدیر هتل "فراز" مشهد در اختیار ما قرار داده‌اند. با پایگاه خبری هتل‌جار همراه باشید.
پایگاه خبری هتل‌جار - در قسمت نهم از آموزش زبان انگلیسی تخصصی رشته هتلداری به معرفی بخشی دیگر از واژگان و اصطلاحات رایج در کافی‌شاپ‌ها می‌پردازیم. اطلاعات این بخش را نیز جناب آقای "حمید شریفی"، کارشناس هتلداری و مدیر هتل "فراز" مشهد در اختیار ما قرار داده‌اند. با پایگاه خبری هتل‌جار همراه باشید.


Short: سرو اسپرسو در فنجان با گنجایش ۲۴۰میلی‌لیتر

Tall: فنجان با گنجایش 12 اونس یا ۳۶۰میلی‌لیتر

Triple: سه شات اسپرسو ( غلیظ‌تر از دبل )

Shot: اولین چکیده خارج شده از دستگاه اسپرسو شامل ۳۰ میلی‌لیتر یا یک اونس اسپرسو

Single: اسپرسو تهیه شده از یک شات 

Skinny: سفارش لاته با شیر کم‌چرب

Skinny harmless: سفارش لاته با شیر کم‌چرب و اسپرسوی بدون کافئین

Unleaded: قهوه بدون کافئین

With legs  یا with wings:  فنجان دارای دسته

With room: سفارش سرو قهوه جهت جای گذاردن فضای کافی در بالای لیوان برای افزودن خامه