کد خبر: ۱۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
در هشتمین قسمت از آموزش زبان انگلیسی هتلداری به معرفی واژگان و اصطلاحاتی می‌پردازیم که غالبا در فضای کافی‌شاپ هتل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با تشکر از جناب آقای حمید شریفی، مدیر هتل "فراز" مشهد به جهت ارائه این اطلاعات به پایگاه خبری هتل‌جار. با ما همراه باشید.
پایگاه خبری هتل‌جار - در هشتمین قسمت از آموزش زبان انگلیسی هتلداری به معرفی واژگان و اصطلاحاتی می‌پردازیم که غالبا در فضای کافی‌شاپ هتل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با تشکر از جناب آقای حمید شریفی، مدیر هتل "فراز" مشهد به جهت ارائه این اطلاعات به پایگاه خبری هتل‌جار. با ما همراه باشید.



اصطلاحات بین‌المللی سرو انواع قهوه جهت سفارش نوشیدنی درکافی شاپ

Double Cup: به معنی سفارش دو فنجان اسپرسو 

Grande: فنجان قهوه با گنجایش ۱۶ اونس یا ۴۸۰میلی‌لیتر

Drip: سفارش قهوه ساده

Dry: سفارش انواع قهوه به همراه کف شیر

Cher Sugar: به همراه شکر مساوی

Demitasse: کپ کوچک جهت سرو اسپرسوی ساده

Barista: گارسون متبحر و آموزش‌دیده جهت تهیه انواع قهوه

Half- caf: قهوه با کافئین متوسط

Harmles: درخواست قهوه بدون کافئین هنگام سفارش نوشیدنی قهوه

No fun: سفارش قهوه بدون کافئین یا بدون چربی

On a Leash: سفارش قهوه در لیوان بدون دسته

Quad: شامل چهار شات اسپرسو