کد خبر: ۱۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
مدیر هتل "فراز" مشهد در مصاحبه با پایگاه خبری هتل‌جار
مدیر هتل "فراز" مشهد معتقد است: ارائه برند "حلال" عملکرد چندین ساله هتلداران را زیر سوال‌ می‌برد و این شائبه را ایجاد می‌کند که ارائه خدمات در هتل‌ها تا این لحظه حرام و غیرقانونی بوده است.


مدیر هتل "فراز" مشهد معتقد است: ارائه برند "حلال" عملکرد چندین ساله هتلداران را زیر سوال‌ می‌برد و این شائبه را ایجاد می‌کند که ارائه خدمات در هتل‌ها تا این لحظه حرام و غیرقانونی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری هتل‌جار، حمید شریفی در ابتدا با اشاره به سابقه 4 ساله فعالیت به عنوان مدیر غذا و نوشابه در هتل بین‌المللی قصر طلایی مشهد، اظهار داشت: در طول مدت فعالیت در این هتل مدرن و بین‌المللی هیچ تقاضایی مبنی بر ارائه خدماتی مانند مشروبات الکلی یا غذاهایی که با استفاده از گوشت خوک تهیه می‌شوند، نداشتیم.

شریفی با اشاره به موضوع "گردشگری حلال" در هتل‌های ایران، گفت: طرح چنین مسائلی برای هتل‌های ایران به هیچ عنوان جالب نیست زیرا تا این لحظه نیز منوال به همین شکل بوده و در هیچ هتلی در کشور بحث ارائه خدمات و سرو خوراکی و نوشیدنی‌های غیرقانونی یا به تعبیری حرام وجود نداشته است.

وی افزود: حتی گردشگران و توریست‌های بین‌المللی از کشورهای مختلف با توجه به شناختی که از فرهنگ و ارزش‌های ایرانی - اسلامی دارند نیز چنین درخواستی ارائه نمی‌دهند.

مدیر هتل فراز مشهد با اشاره به استانداردهای رعایت شده در هتل‌های ایران، ابراز داشت: بدون شک اجرای برخی از معیارهای هتل‌های 5 ستاره در سطح جهانی مانند "میز بار" و یا پخت برخی غذاهای خاص با توجه به اصول و ارزش‌های فرهنگی و عقیدتی ایرانی و اسلامی به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست و می‌توان گفت درجه 5 ستاره هتل‌های ایرانی بر اساس معیارهای ملی و اسلامی تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد: بحث "گردشگری حلال" به هیچ عنوان در معیارهای هتلداری ایران نمی‌گنجد و طرح این قبیل موضوعات کارکرد چندین ساله تمامی هتل‌ها را زیر سوال می‌برد.

شریفی در پایان گفت: تا این لحظه از سوی مقامات و مسئولان سازمان میراث فرهنگی هیچ ابلاغیه‌ای در خصوص معیارها و ضوابط ارائه برند "حلال" برای هتل‌های ایرانی اعلام نشده است و ما نمی‌دانیم ملاک و معیار انتخاب یک هتل به عنوان "هتل حلال" چیست.